Back to Projects

The Reserve Club

Situated in the prestigious Woodside Community in Aiken, SC, the Reserve Club embarked on a major upgrade and addition in order to continue to support a thriving community. While maintaining its full operation, the club underwent an exterior and interior renovation and addition which included: new porte cochere entry for covered drop off and valet, ballroom, commercial kitchen, clubhouse offices, and member bistro area. The strategically designed program allows for several indoor and outdoor events to occur simultaneously. Amenities include: bistro bar, formal dining and ballroom, lounge areas, fitness and flexible space for activities. Outdoor amenities include golf, large outdoor seating/gathering areas, racquet sports, equestrian outings, clay shooting, and numerous other opportunities.

Location: Aiken, SC

Project Type: Clubhouse

Services:
Architecture, Interior Design

Client: The Reserve Club at Woodside Plantation

Project Size:
15,000 sf.

Completion Date: 2016